22 Eylül 2010 Çarşamba

BODRUM - ORTAKENT - PALAVRA



Mümkün olduğunca gezdiğim, gördüğüm ve yemek yediğim restoranlardaki
tecrübelerimi sizlerle paylaşmaktayım. Tecrübe demişken hem güzel hem kötü tecrübeleri yazmaya çalışıyorum ve esas konuya geliyorum.

Haziran ayında şu yazımda bahsettiğim, gittiğimizde yoğunluktan servisin zayıf oldugunu belirttiğim Ortakentteki Palavra restorana gecen haftasonu da arkadaşlarımızla gittik. Yazılarımdan takip edebilceğiniz gibi biz genelde meze ve salata ile akşamı sonlandırırız, arkadaşlarımız ise haklı olarak Bodrum'a geldik balık yemeden dönmeyelim dediler ve büyükçe bir çipura sipariş ettiler.

Bu güzel balık ilk masaya geldiğinde yarısı çiğ idi durumu garsona anlattığımızda aldığımız cevap ise '' Hayatta şanssızlıklar olur'' laubaliliğinden ileri gidecekti ki akıl edip tekrar pişirmeyi önerdiler 10 dakika sonra gelen balık pişmiş olsa da ızgarada pişmiş gibi değildi ve işin en acı tarafı adam gibi bir özür dileyen çıkmadığı gibi tüm kabahati o aksam gelen Fransız grup yüzünden yoğun olduklarına bağladılar ve hesaba balık için 180 tl eklediler.

Muhtemelen benim artık bu restorana yolum düşmez ama umarım kendilerini için elemanlarını biraz eğitme zahmetine katlanırlar yoksa bu zihniyet ile çok misafir kaybederler.

Hiç yorum yok: