28 Nisan 2010 Çarşamba

GAZİANTEP - İMAM ÇAĞDAŞ



Gaziantep'de sadece iki akşamımız olduğundan ilk akşamki hataya düşmeyip vakitlice vardık İmam Çağdaş'a, oldukça yoğun olan restoranda vızır vızır çalışan garsonlara ulaşmak çok kolay olmadı, masamıza ilk ulaşanlar her zamanki gibi maydanoz ve limon ikilisiydi.



Gavurdağı ve kekik salatası ardından sadece bir porsiyon Ali Nazik söyleyebildik (lütfen dikkatle inceleyeniz en üstteki resim),bugüne kadar yediğim en lezzetli kebap olduğunu özellikle belirtmeliyim.

Gavurdağı salatası

Kepçe ile servis edilen nefis ayran

Üst kattaki süslemeler

Maalesef öğle yemeğini fazla kaçırdığımızdan İmam Çağdaş lezzetlerinin tadını tam olarak çıkaramadık ama en azından bir dahaki sefer ilk önce nereye geleceğimiz belli oldu.

Kalabalık Antep sofrası

İstanbuldaki sevdiklerimize aldığımız baklavaları paketletirken etraftaki masalara bakıp ne kadar az şey yiyebildiğimize hayıflanarak ayrıldık bu damak çatlatan mekandan.

4 yorum:

Oburcan dedi ki...

İmam Çağdaş Gaziantep'in efsanesi ve gurur kaynağıdır.Özellikle Ramazan'da haftalar öncesinden rezervasyon yaptırmadan yer bulmanın mümkün olmadığını belirtmek lazım.Baklavaları dillere destandır ancak ille de Antep'e gitmeyi beklemeyin derim.Telefonla sipariş alıyorlar,aynı gün kargolanıyor ve genelde ertesi gün elinizde.Afiyet olsun.

Dolce vita dedi ki...

Bu faydalı bilgi için teşekkürler, hemen siparişi geçelim :)

Bidoluhayat dedi ki...

Baklavaları gerçekten aynı gün kargoluyorlar. Siparişleri toplayıp sabah saatlerinde paketleyip uçağa yetiştiriyorlar :) Sanırım baklavalarla aynı uçağa binmiştim bir keresinde. Fıstık siparişi de verebilirsiniz, o da çok başarılı.

Güncel site portal dedi ki...

tanıdık vasıtasıyla imam çağdaştan baklava getirtmiştik gerçekten harika bir lezzet güllüoğlundan daha güzel bir kişi rahat yarım kiloyu yer, bu tada benzer tad ankarada baklavacı hacıbaba gerçekten bu lezzeti tatmayanlar hayaında birçok şey eksik kalır.
bilgiler içinde teşekkürler