30 Nisan 2010 Cuma

CERCİS MURAT KONAĞI



Cercis Murat Konağı nefis Mardin lezzetlerini İstanbul'da tadabileceğiniz bir güzel restoran.



Masamıza ilk vardığımızda dikkatimi çeken mis gibi tertemiz örtü ve peçeteler ile kombine edilmiş güzel aksesuarlardı, kullanılan tüm malzeme oldukça kaliteli ve bence çok zevkli. Detaylara özellikle önem verildiğini oturur oturmaz anlıyorsunuz ve bu detaylar Cercis Konağında bazen yemeklerin bile önüne geçebiliyor.



Şarap servisinden sonra tüm mezeler karışık olarak bakır bir sinide sunuldu, mezelere ek olarak yine bakır taslarda gavurdağı salatası ve roka salatası
sipariş ettik, hepsi nefisti.





Ana yemeklerden ise saç tava ve tavuk şiş bizim için ortalamanın üzerine
çıkamadı.Tatlı olarak yine gayet hafif ve lezzetli bir hurma tatlısı yedik
maalesef ismini hatırlamıyorum ve son olarak da zencefilli limonata ile kapanışı yaptık.



Açık mutfak

Zencefilli limonata

Ana yemeklerden pek umduğumuzu bulamasak da yemeğin sonunda ufacık silindir bir topun ıslak mendile dönüşme seremonisi ve her öğünün servisine gösterilen özen gülümseyerek bu restorandan ayrılmamıza neden oldu.

Hiç yorum yok: