27 Ekim 2009 Salı

KAŞ - TALAY PANSİYON - KÜÇÜKÇAKIL

Talay'ın terasından Meis

Size Kaş'ı ayrıntılarıyla anlatmayacğım çünkü herkesin farklı bir yönünü sevebileceği, güzelliğini benim gitmeye başladığım 10 yıldır enteresan bir şekilde korumayı başarmış bence Antalyadaki en güzel tatil beldesi.

Kaş 'ın çarşısı

Yıllardır üç kardeşin bize gösterdiği tüm sıcakkanlılıkları ve samimi işletmeleriyle bizim için vazgeçilmez olan Talay pansiyondan başlamam gerekli. Ufacık ve temiz yaklasık 30 odası olan bu pansiyon Küçük çakıl plajına yakınlığı, kahvaltının servis edildiği güzel ve geniş Meis manzaralı terası ile de pek çok kişinin tercih sebebi.



Gelelim denize, pansiyonun önündeki merdivenlerden iner inmez kayaların üzerine kurulmuş iki plaj karşınıza çıkyor biri yılların Çınarlar'ı diğeri yine yılların Derya'sı. Biz genelde Çınarlar tarafını tercih etsek de öğle yemekleri için kesinlikle Derya'yı tavsiye ediyorum. Kaş'ın en iyi pizzası desek çok iddialı olmaz sanırım.



Enerjik bir Çelebi olmama rağmen Küçük çakılda hiç sıkılmadan günlerce denize girip güneşlenerek yatabilirim bunun nedenini ise şimdiye kadar hiç sorgulamadım.

Hiç yorum yok: