28 Ekim 2009 Çarşamba

KAŞ - BÜYÜK ÇAKIL - MEHMET'İN YERİ



Kaş'da ağzınıza layık pek çok şey bulabilirsiniz genelde akşam için önceden rezervasyon yapmazsanız belli başlı restaurantlarda yer bulmanız imkansız ama eminim bayram tatilinde değilseniz sıcakkanlı işletmeciler size bir masa ayarlayabilirler. Bu sene biz yine her sene olduğu gibi şeker bayramında Kaştaydık dolayısı ile restaurantlarda yer bulmamız hiç kolay olmadı, biz de imkanları zorlamadık tam tersi yeni alternatiflere yöneldik.

Yıllardır Kaş'a gelip Büyük çakıl'a hiç uğramamıştık, arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine bir akşam yemeğimizi Büyükçakılda Mehmet'in yerinde yedik.

Güzel ızgara balık, enfes yeşil salata ve bir küçük yeşil efe herşeye derman oldu o gece ve bize yetmedi, son akşam yemeğimizi de burada yedik. Sıcakkanlı ve güleryüzlü, Kaş'ın yerlisi olduğu her halinden belli olan servis yapan arkadaşa teşekkürlerimizi buradan bir kez daha iletmek isterim.

Bu güzel salaş mekan, büyükşehirlerden kaçıp gelen ama ufak sahil kasabasına da maalesef ayak uyduramayan hala aynı snoblukla bu ufak sahil köylerinde iş yapabileceğini düşünen işletmeciler için bence örnek olmalı. Sanırım istediğiniz kadar makyajda yapsanız teniniz kötüyse durumu düzeltemiyorsunuz.

Hiç yorum yok: