8 Temmuz 2011 Cuma

ŞELALE RESTAURANT / MAŞUKİYE



Tüm blog yazılarını ingilizceye çevirmek gibi bir işe kalktığımdan
yazılara kısa bir ara vermek zorunda kaldım ve şimdi kalan seyahatleri
toplamaya başlıyorum.



I am trying to translate all posts to English that after a short
break I am back again ! with previous travel notes.;




İki hafta evvel, Ankara'daki bir düğün için yola çıkmışken plansız programsız
Maşukiye'de Şelale Restaurant'da bir öğle yemeği molası verdik ve tesadüfen öğrendik ki bu yemyeşil mekan İstanbul civarında en iyi cağ kebabı yiyebileceğiniz yer.

Tavada sucuk / Fried sausage

Two weeks ago we were on the way to Ankara for a wedding ceremony,
for lunch we stopped at Maşukiye and by coincidence we found out the
the restaurant which serves best Cağ Kebap around Istanbul.;


Mıhlama

Yemyeşil bahçesinde oldukça güleryüzlü ve ilgili servis elemanları
mutfakta hazırlanan hepsi birbirinden lezzetli tabakları getirirken,
size Kiremitte balık mı ? Cağ Kebap mı ? yesem sorusuna cevap bulmak
kalıyor. İkisi de nefis ama önden mıhlamayı da mutlaka denemelisiniz.

Cağ Kebap

Şelale Restaurant is located in a big greenery area, your only concern will
be to choose from their specialities Trout casserole or Cag kebap and as
a starter don't miss the mıhlama (another traditional dish made with corn
flour, cheese and butter).;


Finali de kesinlikle ev baklavası ve/ya künefe ile yapmalısınız.

As dessert you need to taste home made baklava & künefe;

Ev baklavası ve künefe

Hiç yorum yok: