3 Ocak 2010 Pazar

2009'u tükettik sıradaki gelsin !!!



Bu resimleri sıralayınca aynen böyle demek geldi içimden, gidenin arkasından kötü konuşmak istemesem de 2009 çoğunluk için zor bir sene oldu sanırım. Her şeye rağmen sağlıklı bir şekilde yeni yılı ve yeni yaşımı karşılamanın da benim için mutluluk verici olduğunu da eklemeliyim.

Bu sene neler oldu diye düşününce yine resimler yardımcı oldu bana, 2009 yollarda keyifle geçen bir seneydi benim için, ilk yolculuk Münih'e yapıldı biralar içildi, bisiklete binildi güzel bir üç gün geçirildi, sonraki yolculuk baharda Antalya'ya yapıldı Nisan'da denize girildi, Mayıs'da zaten çikolata rengine gelinmişti, Haziran bomba gibi geldi geçti, yeni kıtaya keşfe gidildi, gezginlerle buluşuldu en kısa sürede geri dönülecek dendi ve yurda dönüldü. Ayağımızın tozu ile Bodrum'a iki hafta sonra Bozcaadaya geçildi, denize doyulmadı Alaçatıya gidildi, bayramda Kaş'a geçildi, hava soğudu, bayram geldi bu sefer rota kanalların memleketi Amsterdam'a çevrildi. Benim için bir senenin nasıl geçtiğini tarif etmek bu kadar basit umarım sizin için de 2009 bu kadar güzel bir yıl olmuştur ve gelelim 2010'a, beklentiler tabi ki büyük ama sağlıklı ve (bir arkadaşımın güzel dileği gibi) aile nüfusunun azalmadığı hatta arttığı bir yıl olması tek dileğim.

Peki ya yapılacaklar ? Olmaz mı ? tabiki var ama ben de yapılacaklar olarak değil gidilecekler olarak, işte aşağıda kısa bir liste ;

Önce daha evvel gidilmeyenler,

- Kayseri
- Kıbrıs
- Londra
- Gaziantep
- Mardin - Midyat - Urfa
- Berlin

Daha evvel gidilmiş ve tekrar gitmeye doyamadığım yerler

- Innsbruck
- Yine Amerika mümkünse tekrar New york
- Münih
- Bozcaada
- Kaş
- Alaçatı
- Bodrum

Yolunuzun açık , şansınızın bol olduğu bir yeni yıl dilerim.

Hiç yorum yok: