21 Ekim 2009 Çarşamba

ALAÇATI - KİRAZ PANSİYON

Alaçatıyla ilgili iletmek istediğim bir kaç not daha var, bunlardan bir tanesi konaklamayla ilgili. Alaçatı popülerliğini arttırdıkça pek çok güzel taş ev pansiyona, butik otele dönüşüyor ve yaz boyunca astronomik fiyatlara pazarlanıyor.Amacınız sadece temiz bir odada uyumak ise bu yüksek ücretler yerine bizim gibi gecelik adam başı 50 - 60 tlye Kiraz pansiyonda kalabilirsiniz.

Alaçatı kavşağında bulunan Kiraz pansiyon, güleryüzlü bir aile tarafından işletiliyor ve size tertemiz bir oda ve lezzetli kahvaltılar sunuyor.





Son olarak size cennet gibi bir koydan bahsetmek istiyorum aslında belki okuyanımız çok olsaydı buraya yazmak da istemezdim ama madem biz bizeyiz, o zaman Merkez tur sahilinin tadını cıkarın.

Altınyunus sapağını gecer gecmez ilk sağdan içeri giriyorsunuz, Merkez tur tabelasını hemen göreceksiniz aynı zamanda meşhur sosyetik otel Çeşme 7800'ün bulunduğu koy burası.



Site sakinlerine özel bir plaj var yanında da şezlong ve şemsiye ücreti (15-20 ytl) vererek girebileceğiniz özel bir plaj. Özel plaj demeye de pek dilim varmıyor çünkü öyle bangır bangır müzik, etrafınızda pervane garsonlar yok tam tersi sessiz sakin huzur dolu bir ortam. Biz sezona yetişemedik ama arkadaşlarımız bu plajda akşam yemeklerinin de çok güzel olduğunu söylemişlerdi.



Muhteşem turkuaz bir deniz ve iki okkalı türk kahvesiyle veda ettik bu sene Alaçatıya, ne diyelim umarım tez vakitte kavuşuruz.

2 yorum:

mad about water dedi ki...

Çeşme harika bir yer...

MODA CADISI dedi ki...

Oh Alaçatı,seviyorum orayı ve Çeşmeyi :)