18 Haziran 2009 Perşembe

KLM ile AMERİKA

JFK

KLM ile ilk maceramız 5 sene evvel yine bir promosyon biletle olmuştu. Amsterdam aktarmalı Paris uçuşumuz için sabahın köründe elimizde biletlerle (o zamanlar henuz e ticket yoktu) havaalanına gittiğimizde kontuardaki beyefendi rezervasyonumuzu bulamadı daha guzeli uçakta yer de yoktu zar zor gidiş için bir yer ayarladıktan sonra dönüş problemini de ancak Pariste çözebilmiştik.

İlk macera tatsız olsa da ikinci macera buna değerdi 289 Euroya (vergiler dahil) New York bileti kaçmazdı, biz de kaçırmadık. Yine önce Amsterdam'a uçtuk herşey vaktindeydi ama bizim aktarmamız 50 dakikaydı ve koşarak New york uçağına yetiştik. Uçağa girdiğimizdeki hayal kırıklığı ise inanılmazdı IVECO otobüs rahatlığı ile 6 saat 45 dakika uçtuk aslında duruma çok da bozulmamamız gerekiyordu çünkü aynı uçakta bu yolculuk için 600 Euro verenler de vardı. Esas şok 1 saat 45 dakika gümrük kuyruğunda bekledikten sonra bavulumun Amsterdamda kaldığını öğrendiğimizde yaşandı.

Ucak tam zamanında 20.15 de JFK ye inmişti, bizi Buffaloya götürecek Jet Blue ise bir başka terminalden 22:40 da kalkacaktı, gümrük kuyruğu ve kayıp bavul kayıdı ile uğraştıktan sonra son bir depar daha atarak ancak 22.30 da check in yapıp, uçağa son binen yolcular olduk.

Hiç yorum yok: