5 Haziran 2009 Cuma

FUENGIROLA


Marbella, İspanya sosyetesinin gözbebeği bir sahil kasabası, pahalı arabalar ve deniz manzaralı villar dışında çok anlatılacak ve görülecek bir şey bulamadığımızdan hızlıca bir şeyler atıştırıp, iki gece geçireceğimiz Fuengirolaya devam ettik.

Fuengirolada kalacağımız hosteli çok zor bulmuştuk ve çok uzun bir gün olmuştu o yüzden odada ki gariplikleri hiç ciddiye almadık ertesi sabah uyandığımızda şimdiye kadar gördüğümüz en enterasan oda anahtarı da bu garipliklere dahildi.

Enteresan kapı sistemi

Bizim Fuengirola planımız bütün gün yüzmek, güneşlenmek ve dinlenmekti, kötü hava şartları bizim planları fena halde bozsa da, hostelde gördüğümüz Fuengirola Hayvanat Bahçesi broşürü tüm günümüzü bu çok keyifli doğal parkta geçirmemizi sağladı.




Birbirinden güzel Fuengirola sakinleri

Maalesef ülkemizde hayvanat bahçesi denince aklımıza sefalet içindeki hayvanlar gelse de burada tam tersine her tür hayvan kendileri için en uygun doğal şartlarda yaşatılıyor ve siz gezerken vicdan azabı çekmeden zevkle onları seyrediyorsunuz. Hatta belli saatlerde onları sevmenize ve beslemenize de izin veriyorlar.

Şımarık Charlie

Hiç yorum yok: